SKOLDAG 1


Simon, Elena, Blanca, jag

Igår gick jag tillsammans med Ann-kathrin, hennes rumskompis Matteo och deras vän Anjelica in till ett ställe där dom spelade livemusik, det är någon politisk vecka som dom kallar giornale comunista. Vi satt på en brygga i kanalen intill rialto bron och tog det lugnt, pratade och lyssnade till vad som lär som, reggae? Idag var det första dagen i skolan. Det gick bra, kom i en klass med 5 andra personer. Tempot är lite väl högt, man får varken använda engelska ord eller någon ordbok, men jag lär mig. Efter skolan gick jag och tre av mina klasskamrater runt i venedig, på bilden framför San Marco.
Nu måste jag göra läxorna och sedan hem till Anjelica då det är hennes sista middag innan hon åker tillbaka till Frankrike.

A dopo


COPENHAGEN

Har nu landat i Damnark efter en rätt så sorglig entimmars resa, lyckades få lite sömn tillslut ändå. Hittade ett fik med panoramafönster ut mot starbanan, vilken jag nu sitter på. Ganska fridfullt. Det är fortfarande 3 timmar kvar innan nästa flyg avgår, men batteriet lär dö om en dryg timme. Jag kommer sakna er!

RSS 2.0